Almost D-Day - Reisverslag uit Haarlem, Nederland van René Klasen - WaarBenJij.nu Almost D-Day - Reisverslag uit Haarlem, Nederland van René Klasen - WaarBenJij.nu

Almost D-Day

Door: René Klasen

Blijf op de hoogte en volg René

19 Maart 2017 | Nederland, Haarlem

Over een kleine 23 uur vertrekken Jasper en ik voor onze reis naar Amerika. Ik heb dit de 'Epic journey' genoemd, omdat het een droom is die al een aantal jaren bovenaan onze bucket list staat en omdat het een prachtige, tot de verbeelding sprekende reis is. We hebben motoren, plaatsen om te slapen, een paar schone onderbroeken en credit cards. Daarmee komen we een heel eind.

We hebben net ingecheckt en onze boardingpassen digitaal toegestuurd gekregen. Morgen om 10:40 vertrekken we naar Londen Heathrow om vervolgens om 12:15 koers te zetten naar Sin City Las Vegas. Daarvandaan rijden we een rondje van 1281 km.

De route voert ons langs prachtige stadjes en steden, door overweldigende natuurgebieden en langs natuurfenomenen die je nergens anders in de wereld tegenkomt. En we rijden ook een stuk over Route 66. Als je ons wilt volgen op Google Maps of Google Earth, Dan vind je hieronder de steden die wij aandoen:

Las Vegas
Kingman
Sedona
Grand Canyon
Page
Saint George
Las Vegas

Het wordt een onvergetelijke reis

• 19 Maart 2017 - 12:26

Paul Lans:

Rene en Jasper,

Een tikkeltje jaloers kruip ik virtueel bij jullie achterop en hoop ik via dit medium mee te genieten van jullie 'Epic journey'. Onwijs veel plezier en vele onvergetelijke momenten toegewenst.

Paulus

• 19 Maart 2017 - 13:07

Johan Noppe:

Ha Rene en Jasper,

Heel veel plezier op jullie tocht!! Ga jullie volgen terwijl wij volop asn het werk zijn in ons nieuwe huis. Morgen 10 uur de oplevering.

• 19 Maart 2017 - 15:11

Yvonne Van Everdingen:

Beste Rene en Jasper,

Ongelovelijk veel plezier samen!
    Leuk dat wij ook een beetje kunnen meereizen met jullie rondreis.
    Enjoy!!

Yvonne van Everdingen

• 19 Maart 2017 - 15:16

Vincent:

Geniet er van samen!

• 19 Maart 2017 - 17:57

Mark Van Kempen :

Jongens, heb even gekeken op de kaart en dat wordt genieten als ik de route zo zie,
    veel plezier en ga jullie reis volgen

• 19 Maart 2017 - 20:12

Petra:

Lieve Rene en Jasper,

Jullie samen zo naar uit gekeken en morgen is het zo ver, jullie vliegen naar sin city Las Vegas. Motoren ophalen en jullie schitterende reis samen gaat beginnen. Ik wens jullie een mooie reis toe en kijk uit naar jullie verhalen. Vele veilige kilometers. Dikke knuffel voor jullie mannen

• 20 Maart 2017 - 16:20

Marleen:

Rene en Jasper.
    Wat een ontzettend gave belevenis gaan jullie saampjes aan. Top hoor. Geniet er van en mn. ook van het vader en zoon fenomeen. Het is te gek om dit met je zoon/vader te kunnen doen. Wij volgen jullie via het scherm. Veel plezier. Dikke kus Marleen