Rijden, rijden, rijden
Door: Sanne
Blijf op de hoogte en volg René
29 Juli 2010 | Verenigde Staten, Flagstaff
Wel zijn we nog naar Monument Valley geweest. De grote versteende bergen zand die als monumenten worden gezien omdat het best indrukwekkend is om te zien hoe de natuur er mee omgaat. Een winkel is altijd leuk om te bezoeken dus dan ook een 'echte indianenwinkel'.
Na ons bezoek aan Monument Valley mochten we weer lekker in de camper zitten. Zo lang zo saai om aan een stuk door op die hele lange rechte wegen te reiden waar niks te beleven is. Na een uurtje of twee gingen we dan maar eens een supermarkt bezoeken waar echte indianen hun boodschappen doen. Indrukwekkend wat er toch allemaal hier in de USA rondloopt.
Bijna op de camping begon het weer lekker te regenen, flitsen en waaien. Wat bij ons een enorme stormbui wordt genoemd is hier een gewone onweersbui die dagelijks even aan komt waaien.
Dan aangekomen op de camping regent het nog een beetje. Maar het indrukwekkendste waren toch echt de buren 'onze twee dames van de volkswagenclub'. één dame had een hondje en tja het regende dus het hondje (cavia'tje) kreeg een regenpakje aan. Dat was wel echt iets waar we gewoon een half uur naar hebben zitten kijken. En wat er dan allemaal van twee dames uit twee auto's kan komen, echt heel veel. En zelfs van een campingmedewerker hadden ze hulp nodig. Maar wel aardig, die werd uitgenodigd voor het avondeten.
Nou ja na wat turen naar de buren zijn we maar op pad gegaan naar een winkelcentrum want het is alweer een tijdje geleden dat Madelon en ik ons geld mochten laten waaien. Wel leuk hoor want we krijgen er nooit genoeg van.
30 Juli 2010 - 16:32
Paul:
Al is onze vakantie van een andere orde van grootte, toch herken ik er wel zaken in. Wij hebben gisteren een ritje gemaakt hier in de omgeving en zijn de berg direct naast de camping op gegaan. Vanaf 841 m hadden we een fantastisch uitzicht over o.a. Millau. Ook wij hadden een enerverende ervaring met een winkelende dame die vond dat het allemaal te lang duurde bij de kassa. De detail kun je terug vinden op De4Ps.waarbenjij.nu (maar dat wist je al.
P.S. we vermaken ons prima, t'is niet snikheet, maar af en toe een wolk en wat wind (ik vind het prima zo)
Groetjes Paul